Den största förmånstagaren av Lewandowskis flytt till Barcelona är hans agent?

Den största förmånstagaren av Lewandowskis flytt till Barcelona är hans agent?

.

 

Enligt rapporter tjänade Lewandowskis agent Zahavi en provision på 10 miljoner euro i processen att flytta från Lewandowski till Barcelona.West Ham United tröja 2022

Utöver denna provision betalade Barcelona även en fast övergångssumma på 45 miljoner euro för Lewandowski, utöver en rörlig betalning på 5 miljoner euro. Zahavi var en nyckelfigur för att få Lewandowski att bära Barcelona-tröjan.

Zahavi och Barcelonas president Laportata sa att om Barcelonas bud kan nå 40 miljoner euro kommer han att låta Lewandowski lämna Bayern München. Till slut, när Barcelonas fasta bud nådde 45 miljoner euro, genomfördes övergången.

Lewandowski, klädd i en billig tröja, har redan spelat tre vänskapsmatcher för Barca och kommer att göra sitt framträdande på ett evenemang på Camp Nou på fredag, då fansen kan komma för att välkomna Lewandowski.

Vad tycker du om detta? Välkommen till diskussionen i kommentarsfältet nedan. Vår hemsida säljer även Lewandowski, Messi och andra spelartröjor och Barcelona landslagströjor, välkommen att köpa.Vit Real Madrid hemmatröja för barn