Maksuton NHL-yhtiö: 10 juuri valtuutettua eurooppalaista ufaa tarvitsee vaikuttaakseen

Maksuton NHL-yhtiö: 10 juuri valtuutettua eurooppalaista ufaa tarvitsee vaikuttaakseen

.

 

NHL-ryhmät etsivät vuosittain unohdettuja aarteita eurooppalaisista organisaatioista. Tässä on vilkaisu muutamaan johtaviin nimiin ymmärtääksesi, että valmistaudut eroon NHL:n kokoonpanopaikoista harjoituskoulussa:

Sakari Manninen, F, (Las Vega): Ei vuoden "noviisi", Manninen on tällä hetkellä 30. Hän ei ihastu Las vegan seuraajia 5-jalkaisella 8-kehyksellään, mutta tarjosi Golden Knightsin lippisongelmia. ryhmä voisi tarjota Manniselle laillisen tilaisuuden esitellä huippuluokan rikosaluevisionsa.

Köyhässä Coyotes-ryhmässä Klokilla on varmasti kaikki mahdollisuudet pelata NHL-videopelejä tällä kaudella. Koska Arizonan kokoonpano on huonossa tilassa, ei varmasti olisi epätavallista nähdä lukuisia tämän rikoskumppanin nimiä pääsevän NHL-kokeisiin.

Pontus Andreasson, F (Detroit): 23-vuotiaana Andreassonilla on vielä aikaa tulla NHL-tekijäksi. Red Wingsin superpartiolaisen Hakan Anderssonin noudattaessa Andreassonia tällä kaudella, Wings teki ehdottomasti asianmukaista sinnikkyyttään ja myös todella kokee, että Andreassonilla on NHL:n ylhäältä. Köyhässä Coyotes-ryhmässä Klokilla on varmasti kaikki mahdollisuudet pelata NHL-videopelejä tällä kaudella.Jääkiekko Pelipaidat

Pontus Andreasson, F (Detroit): 23-vuotiaana Andreassonilla on vielä aikaa tulla NHL-tekijäksi. Red Wingsin superpartiolaisen Hakan Anderssonin pitäessä kiinni Andreassonia tällä kaudella, Wings teki ehdottomasti asianmukaista sinnikkyyttään ja koki todella, että Andreassonilla on NHL:n ylhäältä.