Liverpools chef i samtal om att köpa AC Milan

Liverpools chef i samtal om att köpa AC Milan

.

Liverpool-investeraren RedBird Capital för samtal om att köpa italienska giganterna AC Milan.

Den Bahrain-baserade kapitalförvaltaren Investcorp har varit i exklusiva samtal med Elliott men har hittills inte slutfört någon affär, och den exklusiviteten gick ut i slutet av april.

Milan ligger i toppen av Serie A, två poäng före grannarna Inter Milan med tre matcher kvar i sin första ligatävling sedan 2011. Milan är en av de största klubbarna i världen med 7 Champions League-titlar och näst flest i ligan. värld.

RedBird själva har varit upptagna med att köpa billiga matchtröjor fotboll från andra klubbar (nämligen Toulouse, Frankrike) och de kan nu göra sig redo för sitt viktigaste steg i fotbollen.

Samtidigt kommer AC Milan att sitta ner med anfallaren Zlatan Ibrahimovic, som bär en AC Milan tröja, för att diskutera hans framtid i klubben när hans kontrakt löper ut.

Ibrahimovic har kämpat mot skador den här säsongen men har gjort åtta mål på 21 Serie A-matcher när Milan kämpar för att behålla sin topplacering och vinna Serie A-titeln för första gången sedan 2011.

Förutom Zlatan Ibrahimovic förbereder AC Milan sig redan för sitt transferfönster för sommaren, medan West Ham-yttern Jarrod Bowen har identifierat ett potentiellt mål.