Lehner kommer att missa Vegas Golden Knights-spel

Lehner kommer att missa Vegas Golden Knights-spel

.

Lehner kommer att vara borta från matchen på grund av skada och målvakten kommer att genomgå en axeloperation, enligt Vegas Golden Knights. Vegas Golden Knights sa att han blev skadad i Billiga ishockey tröja den 8 februari när han spelade för Calgary Flames. Han gjorde 27 räddningar i en 6-0-förlust.

"Lehner gjorde sitt bästa med den här skadan", sa Vegas Golden Knights i ett uttalande som släpptes på måndagen. Vi hoppas att vilan och återhämtningen gör att han kan avsluta säsongen.” Han återhämtade sig till en början och kunde återvända till planen den 1 mars. Ibland fungerade vilan och rehabiliteringen, men till slut Lehner, i samråd med lagets läkare Personalen ansåg att det var det bästa tillvägagångssättet."

Lehner drabbades också av en underkroppsskada mot Philadelphia Flyers den 8 mars och missade 12 matcher innan han återvände den 3 april. Han kommer sedan att starta 6 av de nästa 8 Vegas Golden Knights-spelen. Han är fortfarande skadad. Han bär fortfarande Vegas Golden Knights tröja och fortsätter kämpa. Denna ande är värd att lära av honom. Jag hoppas att han kan återhämta sig bra i framtiden. Kom tillbaka från skada snart.